Τα φορέματα για όλες τις περιστάσεις

φορέματα γάμου

Κάθε γυναίκα λατρεύει τα φορέματα. Ακόμα κι αν στις περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις εμφανίζεται με σπορ ή πρόχειρο ντύσιμο, ένα τουλάχιστον φόρεμα θα πρέπει να είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή. 

 

Το μικρό μαύρο φόρεμα

Είναι το φόρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, έχει το ιδανικό μήκος ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στο ύψος σας με μικρές επεμβάσεις αν χρειαστεί και προσαρμόζεται στο στυλ σας, ανάλογα με το τι θα το συνδυάσετε! Μπορείτε να το βάλετε από βραδινή έξοδο μέχρι και κάποιες όχι και τόσο χαρούμενες περιπτώσεις, και μπορείτε να το απογειώσετε, αρκεί να το τονίσετε με τον σωστό τρόπο. Μπορείτε να το φορέσετε με μία πολύχρωμη μάλλινη ανοιχτή ζακέτα ή ένα μπολερό  κι ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια με μια δερμάτινη τσάντα,  κοσμήματα, αλλά και με σπορ feau bijoux

 

Το φόρεμα για τον εκλεκτό της καρδιάς σας

Εδώ δεν υπάρχουν ειδικές συμβουλές. Τα φορέματα αυτής της περίστασης πρέπει να ακολουθούν έναν κανόνα. Διαλέξτε αυτό που σας κάνει να νιώθετε υπέροχα. Αλλωστε θα το χρειαστείτε για να δείχνετε λαμπερή από την αυτοπεποίθηση που θα αποπνέετε στους γύρω σας. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, αρκεί να μπορεί να φορεθεί και με τακούνια αλλά και με μπαλαρίνες, έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις. Βρείτε φορέματα που  ταιριάζουν στο σώμα σας κι αν δεν είστε σίγουρες γι αυτό μην ντραπείτε να συμβουλευτείτε τον άνθρωπο που θα σας εξυπηρετήσει στο κατάστημα. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που θα τονίσουν την εμφάνισή σας την βραδιά εκείνη που θα το χρειαστείτε περισσότερο.

 

Το φόρεμα του επαγγελματικού ραντεβού

Λέγοντας επαγγελματικό ραντεβού εννοώ περρισσότερο το Job interview. Εκεί τα πράγματα αλλάζουν σαφώς. Προσπαθούμε να δείξουμε έναν συγκροτημένο χαρακτήρα και μια minimal αισθητική χωρίς ακρότητες και προκλήσεις. Το φόρεμα θα πρέπει να είναι μοντέρνο και ταυτόχρονα συντηρητικό όχι πιο πάνω από το γόνατο, καλό θα ήταν με  μανίκια και ποτέ μα ποτέ με βαθύ ντεκολτέ !!!

 

Το φόρεμα για την εκκλησία

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την περίπτωση του γάμου ή της βάπτισης. Κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει ένα φόρεμα που θα την εξυπηρετεί ειδικά για την περίσταση των γάμων! Θα μπορούσε να είναι σχετικά απλό που με τα κατάλληλα αξεσουάρ, θα μεταμορφώνεται σε κάτι εντελώς καινούργιο. Καλό θα είναι να μην το παρακάνετε με το μήκος γιατί θα σας περιορίζει στο ύψος του τακουνιού. Αφήστε που μετά από λίγη ώρα χορού αν θελήσετε να βγάλετε τα παπούτσια στο κέντρο θα φαίνεστε σαν να βγήκατε από ταινία τρόμου αιωρούμενη πάνω στην πίστα. Προσοχή λοιπόν στα πολύ μακριά φορέματα

 

Τα φορέματα του party animal

Για τα πάρτυ χρειαζόμαστε πάντα κάτι ελαφρύ κι άνετο για να κινούμαστε ελεύθερα και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή είτε απολαμβάνουμε το ποτό σε μια γωνιά είτε κάνουμε χορευτικά ακροβατικά! Διαλέξτε ένα σε ζωηρά χρώματα,για να κάνετε εντύπωση και να μην περιοριστείτε σε σκούρες αποχρώσεις. Το σκούρο μπορεί  να είναι και διαχρονικό αλλά το χρώμα αλλάζει τη διάθεση κι αν ταιριάζει με τα χρώματα μαλλιών και δέρματος θα είναι η απόλυτη επιτυχία…  Μην ξεχνάτε όμως οτι party χωρίς χορό δεν υπάρχει, γι αυτό δώστε μεγάλη σημασία στο παπούτσι ώστε να σας συντροφεύει όλη τη βραδιά κι όχι να βρεθείτε με το σανδαλάκι ή ακόμη χειρότερα ξυπόλυτη και ταλαιπωρημένη.

Είμαι σίγουρη πως όποια φορέματα θα διαλέξετε τελικά για κάθε περίσταση, με τα μικρά tips που σας έδωσα, αν επιστρατεύσετε όλη την θηλυκότητα σας θα έχετε τον αέρα των celebrities του Hollywood και η εντύπωση που θα προκαλέσετε θα είναι αδιαμφισβήτητη.