Φτιάξε Ντουλάπα Γυναικείων Ρούχων με Γυψοσανίδα

Φτιάξε Ντουλάπα Γυναικείων Ρούχων με Γυψοσανίδα

Στην aegina rent a car η δημιουργία ντουλάπας από γυψοσανίδα είναι πολύ πιθανώς.  Ο χώρος του υπνοδωματίου – της κρεβατοκάμαρας  είναι ο κόσμος σας, εκεί όπου μπορείτε να αποσυρθείτε για να ξεκουραστείτε να χαλαρώσετε να απολαύσετε γαλήνη και ηρεμία. Επιπλέον ένας σωστός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός (διαρρύθμιση) στο εσωτερικό του δωματίου με εύστοχη εκμετάλλευση των διαστάσεων του, σε συνδυασμό με το στυλ του κάθε χρήστη και τις μοντέρνες τάσεις της εποχής καθιστούν την κρεβατοκάμαρα άνετη και λειτουργική. Θεωρώντας λοιπόν το χώρο της κρεβατοκάμαρας ως έναν από τους πιο σημαντικούς και ιδιαίτερους της κατοικίας μας θα πρέπει ανάλογα να φροντίσουμε για τη σωστή επιλογή χρωμάτων, επίπλων, υλικών και αξεσουάρ.

Η χρήση γυψοσανίδας ως ψευδοροφή για παράδειγμα μπορεί να μεταμορφώσει ακόμη και ένα μικρό- απλό υπνοδωμάτιο σε έναν πολυτελή χώρο. Αυτό προϋποθέτει σωστή μελέτη του χώρου και κατασκευή κατάλληλης ψευδοροφής ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και το γούστο του κάθε χρήστη για καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή και το σχήμα της γυψοσανίδας, των αριθμό των επιπέδων που επιθυμείτε για χρήση κρυφού φωτισμού ή ακόμη και αν θέλετε ανάγλυφα σχέδια ή όχι στην οροφή του υπνοδωματίου σας.

Πλεονεκτήματα Ψευδοροφής στην Ανακαίνιση από Γυψοσανίδα

 • Μπορεί να δώσει το επιθυμητό ύψος σε ένα χώρο
 • Εύκολη τοποθέτηση και επικάλυψη εγκαταστάσεων (σωληνώσεις, κλιματισμός, μόνωση, θέρμανση, φωτισμός κτλ )
 • Ευκολία στην δημιουργία ειδικών κατασκευών ψευδοροφών όπως κεκλιμένες, θολωτές ή στρογγυλές
 • Μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις ιδέες σας σε σχήματα και να κατασκευαστούν όσα επίπεδα επιθυμείτε αρκεί να επιλέξετε εξειδικευμένα συνεργεία
 • Εύκολη τοποθέτηση χωνευτών φωτιστικών και κρυφού φωτισμού
 • Καλύπτονται όλες οι ατέλειες που υπάρχουν (υγρασίες, σκασίματα κτλ)
 • Λεία επιφάνεια σαν τελικό αποτέλεσμα
 • Με χρήση μεταλλικού σκελετού, μονωτικού υλικού ορυκτοβάμβακα και γυψοσανίδας μπορεί να γίνει η εσωτερική θερμομόνωση οροφών.
 • Καλές ηχομονωτικές ιδιότητες.

Μειονεκτήματα Ψευδοροφής από Γυψοσανίδα

 • Δεν αντέχει στην υγρασία οπότε σε περιπτώσεις όπου η οροφή σας είναι εκτεθειμένη σε υγρασία (δώμα πολυκατοικίας) θα πρέπει να προσέξετε κατά την τοποθέτηση ή σε περίπτωση που πλημμυρίσει ο όροφος επάνω από εσάς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί αμέσως το πρόβλημα ώστε να αποφύγετε επισκευή και αντικατάστασή της
 • Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην επιλογή μάστορα και εξειδικευμένων συνεργείων έτσι ώστε η κατασκευή περίπλοκων και ιδιαίτερων σχεδίων και μορφών να έχει το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε

Μη φοβάστε να πειραματιστείτε και να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε για τον χώρο σας και ιδιαίτερα για την κρεβατοκάμαρα σας. Αν επιλέξετε να ανακαινίσετε εύκολα, γρήγορα οικονομικά προτιμήστε τη γυψοσανίδα στην οροφή του υπνοδωματίου σας και θα αποκτήσετε ένα τελείως νέο και εκλεπτυσμένο χώρο.

Όταν σκεφτόμαστε την γυψοσανίδα σαν υλικό το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι:¨Λευκό, απλό και βαρετό¨. Προσπαθούμε να σχεδιάσουμε και να διακοσμήσουμε το χώρο μας αγνοώντας τις δυνατότητες της γυψοσανίδας σαν υλικό μέσα σε ένα χώρο. Η σύστασή της γυψοσανίδας προσδίδει σε αυτή χαρακτηριστικά ιδανικά για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση καθώς και για οικονομική ανακαίνιση σπιτιού εφόσον αποφεύγεται το χτίσιμο και το σοβάτισμα. Πλέον μπορούν να γίνουν κατασκευές με γυψοσανίδα που δεν φαντάζεστε και να δώσουν μοναδικό και ξεχωριστό χαρακτήρα στο χώρο σας (πχ υπνοδωμάτιο).

This entry was posted in Style and tagged .