Νέα Διάσταση στα Οικονομικά Ρούχα

Η Νέα Διάσταση στο Χώρο των Οικονομικών Ρούχων

Μια νέα διάσταση στα οικονομικά ρούχα έρχεται να δώσει στην Ελληνική αγορά η φίρμα Prestige Fashion με δημιουργίες για τον άνδρα και την γυναίκα.

Η φίρμα οικονομικών ενδυμάτων prestige fashion έχει ως στόχο την διάθεση στο αγοραστικό κοινό, προϊόντων υψηλής ποιότητας εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε προσιτές τιμές. Όλες οι δημιουργίες σχεδιάζονται και δημιουργούνται στην Ελλάδα ενισχύοντας την εγχώρια αγορά εργασίας.

Αρχικά, η φίρμα Prestige Fashion επικεντρώθηκε στην δημιουργία γυναικείων ενδυμάτων, κατάλληλων για όλες τις ώρες της ημέρας. Γυναίκεια ρούχα σε μεγάλη γκάμα, από το κλασσικό μαύρο φόρεμα έως sexy σύνολα και βραδινά φορέματα, το σχεδιαστικό τμήμα της Prestige Fashion έχει φροντίσει για την δημιουργία πλειάδας επιλογών που εντυπωσιάζουν με το στυλ και την ποιότητά τους, κρατώντας όμως την τελική τιμή σε χαμηλά επίπεδα.

Πέρα από τις αρχικές χαμηλές τιμές διάθεσης των ρούχων η εταιρία Prestige Fashion διενεργεί προσφορές περιόδου, με την χρήση εκπτωτικών κουπονιών οι οποίες κυμαίνονται από 15% – 35% δίνοντας την ευκαιρία στο αγοραστικό κοινό να αποκτήσει το ένδυμα που επιθυμεί σε ακόμα χαμηλότερη τιμή.

Η δέσμευση της ιδιοκτήτριας της φίρμας Prestige Fashion, Αλεξάνδρας Ελευθεριάδη είναι η συνεχής προσθήκη στις συλλογές ενδυμάτων, νέων δημιουργιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όχι απαραίτητα ανά εποχή, πάντα με γνώμονα την παροχή οικονομικών ρούχων σε προσιτές τιμές.

H διάθεση των οικονομικών ρούχων Prestige Fashion γίνεται αποκλειστικά από το eshop της φίρμας που φιλοξενείται στην διεύθυνση www.prestigefashion.gr, στο όποιο ο πελάτης μπορεί να ενημερωθεί για το σύνολο των προϊόντων με λεπτομέρειες, μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης.

Ειδικότερα, τα προϊόντα παρουσιάζονται με πολλαπλές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, διαθέτουν περιγραφή και προτάσεις χρήσης, όπως και πίνακα μεγεθών για να μπορούν οι πελάτες να επιλέγουν το ακριβές μέγεθος που αντιστοιχεί στον σωματότυπο τους.

Ακόμα, σε εμφανή σημεία του ηλεκτρονικού καταστήματος αναρτώνται εκπτωτικοί κωδικοί περιόδου, οι οποίοι εισάγονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο καλάθι αγορών. Εναλλακτικά εκπτωτικοί κωδικοί αποστέλλονται μέσω email στα μέλη του newsletter και τους παλαιότερους αγοραστές.
Ένα τελευταίο στοιχείο που παρέχεται μέσα από το www.prestigefashion.gr είναι τα δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες συνολικού κόστους 50 ευρώ και άνω, μετά από ειδική συμφωνία που επετεύχθει με γνωστή εταιρία ταχυμεταφορών.

Η επιλογή των ηλεκτρονικών πωλήσεων μέσω eshop δίνει την δυνατότητα στην φίρμα οικονομικών ειδών ρουχισμού Prestige Fashion να διαθέτει τις δημιουργίες της σε χαμηλές τιμές, καθώς η εν λόγω μορφή πώλησης δεν επιβαρύνει τα προϊόντα με κόστος βιτρίνας, που προκύπτει κατά την πώληση ειδών ρουχισμού από φυσικά καταστήματα.

Για τους πελάτες χονδρικής πώλησης, η εταιρία διαθέτει show room, το οποίο βρίσκεται στην διεύθυνση Κόνιαρη 45 Αμπελόκηποι, Αθήνα 11471. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παρουσιάζονται οι δημιουργίες της φίρμας σε αυτούς που επιθυμούν την μεταπώληση των δημιουργιών σε φυσικά καταστήματα ή αντίστοιχα ηλεκτρονικά καταστήματα διάθεσης ειδών ρουχισμού.

Σύνθημα της φίρμας είναι η φράση «Οικονομικά Ρούχα Για Όλους» η οποία περικλείει σε τέσσερις λέξεις το όραμα, τον στόχο και την επιδίωξη της εταιρείας.