Με αντικαταβολή
Δεν χρειάζεται να έχετε πιστωτική κάρτα . Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε τον μεταφορέα τη στιγμή που θα τα παραλάβετε ή να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

Το εφάπαξ κόστος διαχείρισης αντικαταβολών ανέρχεται στα 0 ευρώ πέραν των εξόδων αποστολής που και αυτά ανέρχονται σε €5 για την αττική και 8 € για την υπόλοιπη Ελλάδα. Σε περίπτωση περιοχής μη προσβάσιμης θα γίνεται τηλεφωνική συνεννόηση.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 − 15:00) Τηλέφωνα επικοινωνίας: +302111839486 E-mail: info@prestigefashion.gr.

Η εταιρεία μας, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τους τρόπους πληρωμής, ανά πάσα στιγμή κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με ισχύ από την στιγμή της ανάρτησης

Με Πιστωτική Κάρτα μέσω Εθνικής Τράπεζας

Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα η οποία διενεργηθείτε με ασφάλεια μέσω του τραπεζικού συστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal

Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται ευρέως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Κάνοντας χρήση της πιστωτικής, χρεωστικής ή pre-paid κάρτα σας έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιείτε online αγορές μέσω της υπηρεσίας PayPal. Κάντε με ασφάλεια τις αγορές από το Prestige Fashion χρησιμοποιώντας τον ήδη υπάρχον λογαριασμό σας στο PayPal ή δημιουργήστε έναν κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Με Κατάθεση/Μεταφορά σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Δικαιούχος: Νona Μosiashvili
Αριθμός Λογαριασμού: GR4801101790000017961116534
SWIFT/Bic: ETHNGRAA

Αναγράφετε στις παρατηρήσεις Ονοματεπώνυμο και / ή τον αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας.

Σημείωση: για καταθέσεις από την ίδια την Εθνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η απλή μορφή του λογαριασμού.
Στις περιπτώσεις αποστολής εμβασμάτων/μεταφορών web από άλλες τράπεζες τα έξοδα βαρύνουν τον πελάτη.