Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με την υπηρεσία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική. Η επιλογή του ταχυμεταφορέα αποστολής είναι στην διακριτική ευχέρια της εταιρείας μας.

  • Αποστολές ή παραλαβές από τα γραφεία μας γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
  • Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 5 € για τις περιοχές εντός Αττικής
  • Για περιοχες εκτός νομού Αττικής το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 8 € και για περιοχές που χαρακτηρίζονται ως προσιτές από την Συνεργαζόμενη Ταχυμεταφορική Γενική Ταχυδρομική  (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
  • Έξοδα αντικαταβολής 0 €.
  • Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50 €
  • Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης (courier), και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες και τα έξοδα αποστολής  διαφοροποιούνται, θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως θα γίνεται διόρθωση στο κόστος της μεταφοράς μετά από την Επιβεβαίωση Καταχώρησης παραγγελίας.

Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς δικαιούστε σε εύλογο χρόνο από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε τη διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας υπό της προϋπόθεση ότι δεν έχει εκτελεστεί η αποστολή. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

H εκτέλεση της παραγγελίας για τα διαθέσιμα προϊόντα γίνεται εντός 4-6 εργασίμων και σε αυτή θα πρέπει να προστεθεί ο χρόνος αποστολής.

Το Prestige Fashion θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 4-6 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών.

Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» ή «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από πλευράς μας, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 7-14 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης. Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Η Πολιτική της Εταιρείας μας για Aλλαγές – Eπιστροφές

Επιστροφή: η αλλαγές γίνονται εντός 20 ημερών από την ημερομηνία αποστολής. Επιλέγετε το προϊόν που θέλετε για την αλλαγή, σας στέλνουμε το πλέον επιθυμητό προϊόν που έχετε επιλέξει και η αλλαγή γίνεται στον διανομέα στην πόρτα σας. Για πρώτη αλλαγή δεν χρεώνεστε κάτι επιπλέον ούτε τα έξοδα αποστολής, εκτός αν τα προϊόντα έχουν διαφορά στην τιμή. Η επιστροφές γίνονται μόνο αν δεν είμαστε σε θέση να σας αντικαταστήσουμε την αλλαγή που επιθυμείτε. Επιστροφή: για την επιστροφή πρώτα χρειάζεται να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο μας και ύστερα σε e-mail να μας προωθήσετε αρ. Λογαριασμού όπου επιθυμείτε να καταβληθεί το ποσό, αναγράφοντας την τράπεζα και ονοματεπώνυμο του δικαιούχου. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία θα προωθήσουμε στο λογιστήριο και εντός 20 ημερών θα γίνει η επιστροφή χρημάτων.